Verhuisbedrijf Almere

Ons doel bij Blokland Verhuizingen is om de verhuisstress geheel bij u weg te nemen en om er voor te zorgen dat u de verhuizing van uw oude naar uw nieuwe woning met plezier zult beleven. Vanaf het moment dat wij langs komen om u een goede inschatting te geven van de kosten tot de daadwerkelijke verhuizing willen we u het gevoel geven dat u alles aan ons over kan laten.

Wij zijn een jong verhuisbedrijf maar ons team beschikt toch al over meer dan 20 jaar ervaring in de verhuisbranche. U kunt er dus op rekenen dat de verhuizing van uw persoonlijke spullen bij ons vaste team van professionele verhuizers in zeer goede handen is. Het is onze hoogste prioriteit om uw verhuizing netjes, snel en schadevrij uit te voeren.
Naast reguliere verhuizingen in Almere en omgeving leveren wij ook een aantal specialistische diensten. Een aantal hiervan is piano- en vleugeltransport, bijzonder vervoer, het aanbieden van opslag voor uw inboedel, het verhuren van een verhuislift en het in- en uitpakken van uw kunst en servies. Uiteraard kunt u ons voor elk speciaal of bijzonder verzoek m.b.t. verhuizen, opslag of vervoer even contacten. Dus als u op zoek bent naar een goed verhuisbedrijf met professionele verhuizers Almere en omstreken dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Ervaren Verhuizers

Meer dan 20 jaar ervaring. In het bezit van een verhuisdiploma en rijbewijs C Vrachtwagen. Ervaring met lift bediening, in- en uit pakken van uw inboedel en laden en lossen van de wagen. Klant begeleiding van A tot Z

Lees Meer

Piano Verhuizen?

Wij zijn 1 van de weinige verhuisbedrijven die gespecialiseerd zijn in piano- en vleugel transport. Uiteraard doen wij ook in- en uitpakken, de- re- monteren en een complete verhuisplanning maken. Kiest u ervoor om met ons te verhuizen dan is uw inboedel gedurende de klus verzekerd.

Verhuisofferte Op Maat

Om een goede inschatting te maken is het handig om samen met u alles even goed door te nemen. Wanneer wij langs zijn geweest en alle informatie hebben genoteerd zullen wij voor u gratis en vrijblijvend een offerte opmaken.

Vraag Offerte Aan


Diploma’s, Vakkennis en Vergunningen

Naast meer dan 20 jaar ervaring in de verhuisbranche is R. Blokland ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid voor het vervoer van goederen over de weg.
Daarnaast beschikt hij over de B, BE, C, en C1 rijbewijzen waardoor hij nagenoeg alle voertuigen vakkundig kan besturen.
En wij zijn op dit moment bezig met de aanvraag voor een Eurovergunning van de NIWO waarvoor wij alle benodigde diploma’s gehaald hebben. Deze vergunning zullen wij binnen een aantal maanden hebben.
Vanaf dat moment zal Blokland Verhuizingen ook een Erkend Verhuisbedrijf zijn.Uw Inboedel is Verzekerd

Uiteraard zijn wij als professioneel verhuisbedrijf goed verzekerd zodat we eventuele ontstane schade op een nette manier af kunnen handelen.
Wij hebben een vervoerders- en aansprakelijkheidsverzekering bij de Nationale Nederlanden met betrekking op de aansprakelijkheid krachtens;
Boek 8 bw en/of de A.V.C.
Verhuisovereenkomst (Boek 8 BW) en/of de A.V.V.V
de C.M.R.
de A.V.B.V

Dit houdt in dat uw inboedel tijdens transport alsmede tijdens opslag in onze loods gedekt is tot €23.000,- per inboedel. Tijdens de verhuizing is uw inboedel uiteraard ook verzekerd. In het zeldzame geval dat wij schade veroorzaken zullen wij trachten deze schade via een professionele reparateur te laten repareren. Mocht dit niet te repareren zijn dan zullen wij dit via onze schadeverzekering laten regelen. Wij hanteren bij elke verhuisklus een eigen risico van €150,-.


4.8/5.0
Op basis van 44 beoordelingen bij Google