Bij Blokland Verhuizingen houden wij niet alleen van een professionele maar ook persoonlijke aanpak en daarom wil ik mij via deze weg voorstellen aan u.

Mijn naam is Revanho Blokland en ik ben mede-eigenaar van Blokland Verhuizingen. Op jonge leeftijd heb ik op hoog niveau sport beoefend en op mijn 16e ben ik begonnen in de verhuisbranche voor een groot verhuisbedrijf in Amsterdam genaamd de Wit en Zonen. Daar heb ik het vak gelijk goed geleerd van de ervaren krachten die mij onder hun hoede namen. Mijns inziens de beste leerschool om het verhuis vak gelijk goed door te krijgen en een echte professional te worden.

Uiteraard is alleen ervaring niet genoeg en daarom heb ik in 2002 mijn diploma Assistent-Verhuizer bij de vakopleiding Transport & Logistiek te Diemen behaald. Daarnaast heb ik ook mijn chauffeursdiploma gehaald met code -95. Anno 2022 zit ik inmiddels op meer dan 22 jaar ervaring in dit vak, daarnaast heeft ons team inmiddels ook 5 jaar ervaring opgedaan via ons.

Vanuit die basis en met veel liefde voor mijn vak en een drang om te leren bleef ik doorgroeien in het verhuis vak en bij mijn werkgever. 16 jaar lang heb ik met veel plezier rond gereden in de vrachtwagen, eerst als bijrijder en daarna als chauffeur. Heerlijk door de kleine straatjes van Amsterdam manoeuvreren om elke verhuizing tot een goed einde te brengen. Op elk vlak van een verhuizing ben ik ervaren maar ik ben vooral gespecialiseerd in het vervoeren van piano’s en vleugels, het netjes en veilig inpakken van uw inboedel op een creatieve manier en het zorgdragen voor uw (dure) meubels en belangrijke persoonlijke spullen.

Zo ben ik van assistent-verhuizer doorgegroeid tot een erkend verhuizer tot voorman en zelfs bedrijfsleider. Net als veel andere mensen kwam ook ik op een punt waarbij je je afvraagt wat de volgende stap gaat worden in je carrière. Vanwege mijn inzet en kennis kreeg ik destijds de mogelijkheid om compagnon te worden bij de firma waar ik voor werkte. Op dat moment speelde ik echter ook al met het idee om voor mezelf te beginnen. Een nieuwe uitdaging, opnieuw geprikkeld worden en elke dag 100% geven waren een aantal drijfveren om daar heel serieus over na te denken. Toen ik in die periode ook nog mijn huidige zakenpartner Samir ontmoette, die kennis had van zaken waar ik minder verstand van had was de beslissing snel genomen om het te doen.

Verhuizen is een stressvolle zaak, dat is wat iedereen zegt, hoort en denkt. Het is echter ook het begin van een nieuw hoofdstuk met nieuwe herinneringen. Probeer de positieve dingen uit het verhuizen te halen en geef het zware werk uit handen aan de vakmannen.

Wij van Blokland Verhuizingen hopen op uw vertrouwen en zien u heel graag tegemoet als klant!

Met vriendelijke groet,

Revanho Blokland
Samir Kansawha
En namens ons hele team; Emile, Ben, Dwayne, Joa, Syrano, Maikel en Sherrick.

De 2 eigenaren van Blokland Verhuizingen. Revanho Blokland en Samir Kansawha
4.9/5.0
Op basis van 145 beoordelingen bij Google