Koop Bij Ons Uw Professionele, Hoogwaardige Verhuisdozen

Bij Blokland Verhuizingen kunt U uiteraard ook terecht voor het aanschaffen van diverse verhuisdozen. Op dit moment bieden wij normale verhuisdozen en boekendozen van hoge kwaliteit.

Omdat wij zelf deze dozen gebruiken voor verhuizingen kunnen wij garanderen dat de kwaliteit beter is dan de dozen die u via de Praxis, Gamma of Action koopt. Elke verhuizing gaat een stuk makkelijker en sneller met goed materiaal, en dat geldt zeker voor verhuisdozen.

Wij kunnen U gebruikte dozen aanbieden en geheel nieuwe. De gebruikte dozen kunnen 1 of meerdere keren gebruikt zijn door ons en zijn nog van dermate hoge kwaliteit dat wij die zelf ook nog gebruiken. Zodra een doos door ons niet meer te gebruiken is voor een verhuizing dan gooien wij die gelijk weg. U bent dus alsnog verzekerd van hoge kwaliteit verhuisdozen maar voor een heel lage prijs. Wilt u toch liever nieuwe dozen dan is dat ook geen probleem, wij bestellen in bulk en hebben altijd de beschikking over geheel nieuwe dozen van de allerhoogste kwaliteit.

Prijzen Verhuisdozen

Verhuisdoos 479x318x350 (gebruikt): €2,-
Verhuisdoos 479x318x350 (nieuw): €2.50

Boekendoos 479x318x228 (gebruikt) €1.50
Boekendoos 479x318x228 (nieuw) €2,-

Mocht U een aantal verhuisdozen willen kopen dan kunt U ons altijd mailen of bellen.

4.9/5.0
Op basis van 145 beoordelingen bij Google